FORGOT YOUR DETAILS?

Check-in / Check-out

Check-in

Het camperresort werkt met een volledig geautomatiseerd pasjessysteem . Zo kunt u 24 uur per dag in- en uitchecken, zelf uw plaats uitkiezen, een keuze maken uit de aanwezige voorzieningen en afrekenen.

Aankomst

Bij aankomst kunt u de camper max. 10 min. parkeren naast de slagboom. U loopt naar de computer toe in de zogeheten "Camperkiosk".

Gegevens invoeren

Hier geeft u de gevraagde informatie over u verblijf aan: de hoeveelheid dagen, de plek die u kiest, het gebruik van stroom, water en van het toiletgebouw etc.

Betalen

Middels pin-betaling zet u een tegoed op een pas. De automaat geeft na voltooiing van de betaling een opgewaardeerde pas uit.

Slagboom

Met deze pas kunt u via de slagboom het camperresort oprijden en naar uw uitgezochte plek gaan om te parkeren. Met de pas kunt u onbeperkt in- en uitrijden. U krijgt ook nog een code, met deze code kunt u ook onbeperkt in- en uitrijden.

Faciliteiten

Met de pas kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten: de toiletten, douches, was-/ droogmachine en het service station voor uw camper.

Pas opwaarderen

Tijdens u verblijf is het mogelijk om uw verblijf te verlengen of om de kaart op te waarderen. Dit doet u door de kaart weer in te voeren in de camper kiosk computer.

Check-out

U kunt 24 uur per dag uitchecken. Let op: u betaald per 24 uur. Check op tijd uit, anders gaat de nieuwe dag in.

Park afrijden

LET OP! Rijd eerst de slagboom door en check dan pas uit. In de camperkiosk kunt u uitchecken. U kunt de pas gewoon meenemen en weer gebruiken als u een volgende keer terugkomt. LET OP! Indien u de pas inlevert, worden eventuele tegoeden op de pas niet terugbetaald.

Geen terugstorting

LET OP! Nogmaals om teleurstellingen te voorkomen. De automaat stort GEEN tegoeden terug op uw rekening. Indien u uw tegoed niet helemaal heeft gebruikt adviseren we u de pas sowieso niet in te leveren. Het tegoed blijft namelijk geldig en kunt bij een volgend bezoek weer gebruiken.

TOP