FORGOT YOUR DETAILS?

Check-in / Check-out

Check-in

Het camperresort werkt met een volledig geautomatiseerd pasjessysteem . Zo kunt u 24 uur per dag in- en uitchecken, zelf uw plaats uitkiezen, een keuze maken uit de aanwezige voorzieningen en afrekenen.

Aankomst

Bij aankomst kunt u de camper max. 10 min. parkeren naast de slagboom. U loopt naar de computer toe in de zogeheten "Camperkiosk".

Gegevens invoeren

Hier geeft u de gevraagde informatie over u verblijf aan: de hoeveelheid dagen, de plek die u kiest, het gebruik van stroom, water en van het toiletgebouw etc.

Betalen

Middels pin-betaling zet u een tegoed op een pas. De automaat geeft na voltooiing van de betaling een opgewaardeerde pas uit.

Slagboom

Met deze pas kunt u via de slagboom het camperresort oprijden en naar uw uitgezochte plek gaan om te parkeren. Met de pas kunt u onbeperkt in- en uitrijden. U krijgt ook nog een code, met deze code kunt u ook onbeperkt in- en uitrijden.

Faciliteiten

Met de pas kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten: de toiletten, douches, was-/ droogmachine en het service station voor uw camper.

Pas opwaarderen

Tijdens u verblijf is het mogelijk om uw verblijf te verlengen of om de kaart op te waarderen. Dit doet u door de kaart weer in te voeren in de camper kiosk computer.

Check-out

U kunt 24 uur per dag uitchecken. Let op: u betaald per 24 uur. Check op tijd uit, anders gaat de nieuwe dag in.

Pas inleveren

! Let op: rij eerst de slagboom door en check dan pas uit. In de camperkiosk kunt u uitchecken. Als u uw pas inlevert, dan krijgt u het eventuele tegoed binnen 60 dagen op uw rekening teruggestort. ! Let op: bedragen onder de € 5 worden niet teruggestort.

Pas meenemen

U kunt uw pas ook meenemen. Het tegoed op uw pas blijft 1 jaar na aankomst geldig. U kunt met deze pas de volgende keer weer inchecken.

TOP